Sindelhöyük Şehit Mücahit Sınırtepe İlkokulu
SİNDELHÖYÜK CAMİKEBİR MAH. İSMAİLAĞA CAD. NO 46 DEVELİ / KAYSERİ

VİZYON

VİZYONUMUZ; ÇAĞDAŞ DEĞERLERLE DONANMIŞ, ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE BAĞLI, ÖZGÜVEN SAHİBİ, KENDİNİ RAHAT İFADE EDEBİLEN, TOPLUMSAL ÇIKARLARI KİŞİSEL ÇIKARLARIN ÜZERİNDE GÖREN, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAYGILI VE BU DEĞERLERİ KORUYUP GELİŞTİRMEYE ÇABA GÖSTEREN, YÜCE ÖNDERİN MANEVİ MİRASI OLAN AKIL VE BİLMİ ÖN PLANDA TUTAN, ÇEVRE BİLİNCİ GELİŞMİŞ BİREYLERDEN OLUŞMUŞ BİR GELECEĞE KATKI YAPABİLMEK.

MİSYON

MİSYONUMUZ; • ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ İLE AKIL VE BİLMİN IŞIĞINDA YÜRÜMEK, • MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKMAK KORUYUP GELİŞTİRECEK ÇALIŞMALARA YER VERMEK, • DEMOKRATİK YAŞAM TARZINI AİLE VE OKUL ORTAMINDA YERLEŞTİRMEYE YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPMAK. Öğrenmenin sadece okul döneminde değil, tüm yaşamı boyunca devam eden bir süreç olduğunu benimsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş; Kendilerine özgü ilgileri, üstünlükleri, beceri ve yetenekleri keşfedilmiş ve bu alanda gelişmeleri teşvik edilmiş, hayata ve üst öğretime hazır; Sosyal bilinci gelişmiş, çevre sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim

8:40-11:50 12.50-14:20

Öğretmenler ulaşımı servis ve kendi özel araçları ile sağlamaktadır.

7Km

Develi merkeze 7 km uzaklıkta